Aukonmadaltaja

SKU 7904120551 Category

Yläkiskon asennukseen, jos katto on epätasainen tai aukkoa täytyy madaltaa. Asenna 100 mm:n päähän kummastakin reunasta ja näiden väliin 500 mm:n välein. Ei sovellu käytettäväksi yhdessä hidastimen kanssa. Maksimi 500 mm. Madaltaa aukon korkeuttaa 90-500 mm.

20,00

Jaa

Kuvaus

Aukonmadaltaja on laite tai osa, jota käytetään tasoittamaan tai pienentämään aukon korkeuseroja tai askelmia. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi oviaukkojen, kynnyksien tai portaiden yhteydessä helpottamaan esteetöntä kulun mahdollisuutta.

Aukonmadaltajat ovat yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten alumiinista, muovista tai puusta, ja ne on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä. Ne voivat olla eri muotoisia ja kokoisia, jotta ne sopivat erilaisiin aukkoihin ja tilanteisiin. Joissakin tapauksissa aukonmadaltajat voivat olla säädettäviä, jotta ne voidaan sovittaa tarkasti aukon korkeuseroihin.

Aukonmadaltajien tarkoituksena on luoda sujuva ja turvallinen kulku esteiden yli. Ne vähentävät kompastumisriskiä ja helpottavat esimerkiksi pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuvien henkilöiden liikkumista. Lisäksi ne voivat tarjota esteettisesti miellyttävän ja yhtenäisen ilmeen tilassa, kun aukkojen korkeuserot on tasoitettu.

Aukonmadaltajat voivat olla käytössä erilaisissa tiloissa, kuten julkisissa rakennuksissa, liiketiloissa, asunnoissa tai ulkotiloissa. Niitä käytetään erityisesti tilanteissa, joissa on tarpeen varmistaa esteetön kulku ja turvallisuus kaikille käyttäjille.

Lisätiedot

leveys

60

syvyys

110

korkeus

500

vari

Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aukonmadaltaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *