Hyllykorin jakaja 30

Hyllykorin jakaja, jolla hyllykorin voi jakaa useampaan osaan. Jakaja on tarvittaessa siirrettävissä sivusuunnassa. Asennetaan paikoilleen 30-syvyiseen hyllykoriin. Hyllykoriin voi asentaa useita jakajia. Toimitetaan 2 kpl:en pakkauksessa.

11,70

Jaa

Kuvaus

Hyllykorin jakaja on säilytysratkaisu, joka asennetaan hyllykoriin tai hyllyyn jakamaan tilaa ja luomaan erillisiä osastoja. Se koostuu yleensä pystysuuntaisesta levykkeestä tai tangosta, joka asetetaan vaakasuunnassa hyllykorin sisään.

Hyllykorin jakajien käyttö on hyödyllistä, kun halutaan pitää erilaiset tavarat tai esineet erillään ja järjestyksessä. Jakajat auttavat luomaan selkeän ja organisoituneen säilytysjärjestelmän hyllyille. Esimerkiksi vaatekaapissa hyllykorin jakajat voivat erottaa eri vaatekategoriat, kuten paidat, housut ja asusteet, toisistaan.

Hyllykorin jakajia on saatavana eri kokoja, malleja ja materiaaleja, jotta ne sopivat erilaisiin hyllykorien tai hyllyjen mittoihin. Joissakin jakajissa on säädettävä tai liikuteltava mekanismi, joka mahdollistaa niiden asettamisen haluttuun kohtaan hyllyllä. Näin voidaan luoda tarvittaessa erikokoisia osastoja tai säätää jakajien välimatkaa.

Hyllykorin jakajien käyttö tuo useita etuja säilytykseen. Ne auttavat pitämään tavarat ryhmiteltyinä ja järjestyksessä, mikä helpottaa tavaroiden löytämistä ja käyttöä. Lisäksi jakajat voivat auttaa estämään tavaroiden sekoittumisen tai kaatumisen hyllyllä, mikä lisää säilytyksen turvallisuutta. Jakajien avulla voidaan myös hyödyntää hyllytilaa tehokkaammin ja maksimoida säilytyskapasiteetti.

Lisätiedot

leveys

11

syvyys

334

korkeus

95

vari

Läpikuultava

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyllykorin jakaja 30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *