Päätelista kaksiurakiskolle

SKU 7919300629 Categories ,

Mikäli et halua poistaa jalkalistaa, kun asennat liukuovet, asenna jalkalistan yläpuolelle seinälista tai asenna se alakiskon jatkeeksi. Muista ottaa seinälistan paksuus huomioon, kun mittaat aukon kokoa liukuovien tilausta varten. Saatavana kaksi- ja kolmiuraiseen kiskoon sopivana. Valitse väri liukuoven pinnan värin mukaan.

44,00

Jaa

Kuvaus

Päätelista kaksiurakiskolle on viimeistelyosan nimi, joka kiinnitetään kaksiurakiskon päähän. Kaksiurakisko on erityinen kiskotyyppi, jota käytetään usein verhojen, kaihtimien tai muiden tekstiilien ripustamiseen ikkunoiden tai ovien edustalle.

Päätelista toimii sekä esteettisenä että toiminnallisena elementtinä. Se tarjoaa viimeistellyn ja houkuttelevan ulkonäön kaksiurakiskon päälle, peittäen kiskon metallisen tai muovisen osan. Päätelista voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista, muovista tai tekstiilistä, ja se voi sisältää koristeellisia yksityiskohtia tai kuvioita, jotka sopivat sisustustyyliin.

Lisäksi päätelista voi tarjota toiminnallisia ominaisuuksia, kuten suojata kaksiurakiskon päätä vaurioilta tai estää verhojen tai kaihtimien liukumisen pois kiskolta. Joissakin päätelista-malleissa voi olla myös lisätoimintoja, kuten magneetteja tai kiinnitysmekanismeja, jotka helpottavat verhojen asentamista ja pitämistä paikallaan.

Päätelista kaksiurakiskolle on suunniteltu sopimaan yhteen kaksiurakiskon mittojen ja muodon kanssa, jotta se sopii saumattomasti koko järjestelmään. Se on saatavilla eri pituuksina, jotta se voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeisiin. Päätelistan asentaminen kaksiurakiskon päälle on yleensä melko helppoa ja se voidaan kiinnittää esimerkiksi ruuveilla, klipseillä tai muilla sopivilla kiinnitysmenetelmillä.

Lisätiedot

leveys

19

syvyys

100

korkeus

3000

vari

Soft white (40008)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Päätelista kaksiurakiskolle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *