Ulosvedettävä mesh-kenkähylly 45

Mesh-kenkähylly on erityinen säilytysratkaisu kenkien järjestämiseen ja säilyttämiseen. Se koostuu usein kevyestä ja hengittävästä verkkoaineesta valmistetusta rakenteesta, joka tarjoaa hyvän ilmanvaihdon kenkien ympärillä. Tämä auttaa estämään kosteutta ja hajuja kertymästä kenkiin samalla kun säilytetään niiden muotoa ja kuntoa.

Mesh-kenkähyllyjä on erilaisia malleja ja kokovaihtoehtoja. Ne voivat olla seinälle kiinnitettäviä, lattialle sijoitettavia tai jopa ripustettavia telineitä. Mesh-verkko tarjoaa tukea kenkien pohjille ja estää niitä liukumasta tai kaatumasta. Jokaiselle kenkäparille on yleensä oma hyllyosa tai osio, mikä helpottaa kenkien löytämistä ja pitää ne järjestyksessä.

Mesh-kenkähyllyt sopivat hyvin erilaisiin tiloihin, kuten eteisiin, vaatehuoneisiin tai makuuhuoneisiin. Ne tarjoavat käytännöllisen ja tilaa säästävän tavan säilyttää kenkiä siististi ja helposti saatavilla. Mesh-verkon hengittävyys auttaa myös pitämään kenkien kunnon hyvänä, vähentämällä kosteutta ja ilman seisomista kenkien ympärillä.

Monet mesh-kenkähyllyt ovat myös taitettavia tai pinottavia, mikä tekee niistä helposti liikuteltavia ja säädettäviä eri tarpeiden mukaan. Niitä voidaan helposti asentaa ja purkaa tarvittaessa, mikä tekee niistä käteviä vaihtoehtoja myös tilapäiseen tai tilapäiseen säilytykseen.

53,00

Jaa

Kuvaus

Ulosvedettävä kenkäteline, jossa kengät ovat helposti saatavilla. Sopii sekä matala- että korkeakorkoisille kengille. Asennetaan kahden kiskon väliin. Täydennä 40 click in -kannattimilla.

Lisätiedot

leveys

450

syvyys

430

korkeus

96

vari

Platina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulosvedettävä mesh-kenkähylly 45”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *