Vaateripustin 30

SKU 491688 Categories ,

aateripustin on yksinkertainen, mutta erittäin hyödyllinen väline vaatteiden säilyttämiseen ja ripustamiseen. Se koostuu yleensä ohuesta ja kaarevasta tangosta, jossa on kaksi ulospäin kaartuvaa haaraa tai koukkua. Vaateripustimia käytetään laajalti vaatekaappien, naulakoiden ja henkareiden kanssa.

Vaateripustimien yleisin käyttötarkoitus on ripustaa vaatteita, kuten paitoja, takkeja, hameita ja housuja. Ne auttavat pitämään vaatteet ryhdikkäinä ja estävät niiden rypistymisen. Vaateripustimet ovat erityisen käteviä silloin, kun halutaan säilyttää vaatteiden muotoa tai kun vaatteet on juuri silitetty.

Vaateripustimia on saatavana eri materiaaleista, kuten muovista, metallista, puusta tai pehmustetusta materiaalista. Jotkut vaateripustimet voivat olla varustettu lisäominaisuuksilla, kuten klipsuilla tai pidikkeillä, jotka mahdollistavat esimerkiksi housujen, hameiden tai muiden asusteiden ripustamisen.

Vaateripustimet ovat myös käytännöllisiä, kun halutaan luoda tilaa vaatekaapissa tai naulakossa. Ripustamalla vaatteet vaateripustimiin, ne vievät vähemmän tilaa ja ovat helpommin nähtävissä ja saatavilla. Lisäksi ripustamalla vaatteet vaateripustimiin, ne eivät muodosta taitoksia tai laskoksia, jotka voisivat vaurioittaa tai epämuodostaa niitä.

Vaateripustimia voi käyttää monissa eri tiloissa, kuten makuuhuoneessa, eteisessä, vaatehuoneessa tai kylpyhuoneessa. Ne ovat erinomainen säilytysratkaisu kotona, mutta niitä voidaan myös käyttää myymälöissä ja vaatekaupoissa, joissa niillä on tärkeä rooli vaatteiden esittelyssä ja järjestelyssä.

13,10

Jaa

Kuvaus

Vaatetanko, joka soveltuu vaatteiden esillepanoon ja paikkaan, jossa syvyyssuuntainen tila on rajoitettu. Vaatteet ripustetaan tankoon peräkkäin. Asennetaan suoraan 30-syvyisen lankahyllyn tai hyllykorin pohjaan.

Lisätiedot

leveys

11

syvyys

272

korkeus

88

vari

Kromi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaateripustin 30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *