Vaatetanko

Tanko vaatteiden ripustamista varten. Sopii vaatesäilytykseen click in – tai koritelinejärjestelmässä. Täydennä järjestelmään sopivilla tangonpitimillä. Voidaan katkaista toivottuun pituuteen.

16,90

Jaa

Kuvaus

Vaatetanko on käytännöllinen ja yleisesti käytetty säilytysratkaisu vaatteille. Se koostuu yleensä pitkästä, ohuesta ja tukevasta tangosta, joka kiinnitetään seinään tai kattoon. Vaatetankoja löytyy eri muodoissa ja materiaaleista, kuten metallista tai puusta.

Vaatetangon päälle voi ripustaa erilaisia vaatekappaleita, kuten paitoja, housuja, takkeja, mekkoja ja muita ripustettavia vaatteita. Se on erityisen hyödyllinen säilytysratkaisu, kun halutaan pitää vaatteet järjestettynä ja helposti saatavilla. Vaatekaapeissa ja vaatehuoneissa vaatetankoja käytetään yleisesti, mutta niitä voidaan myös asentaa muihin tiloihin, kuten eteiseen, makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen.

Vaatetankoja on saatavana eri pituisina ja niiden korkeuden voi säätää tarpeiden mukaan. Joissakin malleissa on myös erilaisia lisätoimintoja, kuten kääntyviä tai liukuvia ominaisuuksia, jotka helpottavat vaatteiden käyttöä ja järjestelyä.

Lisätiedot

leveys

1245

syvyys

25

korkeus

25

vari

Hopea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaatetanko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *