ELFA TUOTTEET SUUNNITELTUNA KULJETETTUNA ASENNETTUNA

Ohjeet Elfa tilaukseen

  1. Suunnittele sinulle sopiva kokonaisuus Elfan suunnitteluohjelmalla tästä.
  2. Tulosta ja lähetä suunnitelmasi PDF:nä alla olevan lomakkeen kautta.

Elfa tuotekokonaisuudet

Elfa on yksi johtavista säilytysratkaisujen valmistajista, joka tunnetaan laadukkaista ja käytännöllisistä tuotteistaan. Yritys tarjoaa monipuolisen valikoiman säilytysratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Elfan säilytysratkaisut ovat modulaarisia, joten niitä voidaan helposti muokata ja räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteiden avulla voidaan hyödyntää tilaa tehokkaasti ja järjestää eri tavarat kätevästi omille paikoilleen. Elfa-säilytysratkaisujen avulla voidaan esimerkiksi järjestää kaapit, vaatehuoneet ja kodinhoitohuoneet.

Elfan ssäilytysratkaisuja on saatavilla monissa eri materiaaleissa ja väreissä, joten ne sopivat eri sisustustyyleihin. Esimerkiksi puuta ja metallia yhdistelevä Decor -sarja sopii erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen, kun taas moderni ja minimalistinen Utility -sarja sopii hyvin moderniin sisustukseen.

Elfan säilytysratkaisuja on helppo asentaa, ja ne voidaan asentaa joko seinään tai lattiaan kiinnitettäväksi. Elfan säilytysjärjestelmät ovat myös erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, joten ne kestävät vuosien käyttöä ja kulutusta.

Säilytysratkaisujen modulaarisuuden ansiosta ne ovat käteviä myös muuttotilanteissa. Niitä voidaan helposti purkaa ja asentaa uudelleen uudessa kodissa. Tämä tekee Elfa-säilytysjärjestelmistä pitkäaikaisen ja kestävän ratkaisun kodin järjestämiseen.

Elfa-säilytysratkaisut ovat siis monipuolisia ja käytännöllisiä ratkaisuja kodin järjestämiseen. Niiden avulla voidaan hyödyntää tilaa tehokkaasti ja järjestää eri tavarat kätevästi omille paikoilleen. Säilytysratkaisut ovat myös tyylikkäitä ja sopivat hyvin eri sisustustyyleihin.

Mikä on Elfa?

Elfa on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut säilytysjärjestelmien valmistamiseen. Yritys perustettiin vuonna 1948, ja se on kasvanut yhdeksi johtavista säilytysratkaisujen valmistajista maailmassa. Yirtys toimii yli 40 maassa, ja sen tuotteita myydään yli 70 eri markkina-alueella.

Elfan tuotteisiin kuuluvat muun muassa vaatekaapit, kenkätelineet, hyllyt, laatikot, säilytyslaatikot ja korit. Tuotteet ovat modulaarisia ja räätälöitäviä, joten ne sopivat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Elfa-säilytysjärjestelmät ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, ja niitä voidaan helposti asentaa ja muokata.

Yritys on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Yritys käyttää tuotteidensa valmistuksessa kierrätysmateriaaleja, ja sen tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä, mikä vähentää jätteen määrää. Yritys on myös saanut useita ympäristöpalkintoja ja -sertifikaatteja, kuten ISO 14001 -sertifikaatin.

Elfa on osa ruotsalaista konsernia, The Storage Group, joka on yksi johtavista säilytysjärjestelmien valmistajista maailmassa. The Storage Groupin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 1,7 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiöllä on yli 1 400 työntekijää ympäri maailmaa, ja sen tuotteita myydään yli 70 eri markkina-alueella.

Elfan pääkonttori sijaitsee Ruotsin Tylösandissa, ja sillä on useita tuotantolaitoksia eri puolilla Eurooppaa. Elfa on tunnettu laadukkaista ja käytännöllisistä tuotteistaan, ja se on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan ympäri maailmaa.