TILANJAKAJAT KOTIISI SUUNNITELTUNA KULJETETTUNA ASENNETTUNA

Tilanjakajat

Tilanjakaja on kätevä ja tyylikäs tapa jakaa tilaa ja lisätä yksityisyyttä kodissa tai toimistossa. Ne voivat olla monenlaisia, kuten huonekalut, verhot, liukuovet tai jopa kasvit.

Liukuovet ovat ratkaisuista tyylikkäimmät ja käytännöllisemmät tilanjakajina. Ne ovat erityisen hyviä pienissä tiloissa, koska ne säästävät tilaa, jota perinteiset ovet vievät. Liukuovia on saatavilla monissa eri materiaaleissa, kuten lasissa, puussa ja metallissa, ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tilanjakaja luo yksityisyyttä ja jakaa tilaa, mutta niitä voidaan myös käyttää sisustuksellisena elementtinä. Ne voivat lisätä väriä, tekstuuria ja tyyliä sisustukseen. Tilanjakajat ovat siis monipuolisia ja käytännöllisiä ratkaisuja kodin tai toimiston sisustamiseen.

Kymmenistä mukautusvaihtoehdoista löydämme sinulle oikean tyylin ja värin tarpeidesi mukaan. Tarjoamme sekä alarauta- että raudattomia vaihtoehtoja huoneiden jakamiseen. Jos et halua alarautaa, ovi voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon huomaamattomalla ohjaimella.

Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Liukuovet tilanjakajana

Liukuovet ovat erinomainen tapa jakaa tilaa ja luoda yksityisyyttä kodissa tai toimistossa. Liukuovet toimivat tilanjakajana eri huoneiden välillä tai voivat myös jakaa yhden suuren huoneen erillisiin osiin. Liukuovet ovat erityisen käteviä pienissä tiloissa, joissa tilan maksimointi on tärkeää.

Liukuovien käyttö tilanjakajana on suosittu vaihtoehto, koska ne vievät vain vähän tilaa, verrattuna perinteisiin sisäoviin. Liukuovet ovat myös helppoja käyttää ja niitä on saatavilla monissa eri materiaaleissa, kuten lasissa, puussa ja metallissa. Tämä mahdollistaa monipuolisen valikoiman erilaisia tyylejä ja sisustusvaihtoehtoja.

Lasiliukuovet ovat suosittuja vaihtoehtoja tilanjakajina, koska ne lisäävät valoa ja avaruutta huoneeseen. Lasiliukuovet voivat olla kirkkaita tai himmeitä, ja niitä voidaan käyttää lisäämään yksityisyyttä esimerkiksi kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa.

 

Puuliukuovet ovat kestäviä ja luonnollisen näköisiä, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi skandinaaviseen sisustustyyliin. Puuliukuovet voivat olla maalattuja tai käsittelemättömiä, jolloin ne lisäävät lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen.

Metalliliukuovet ovat moderneja ja kestäviä, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi teollisuushenkisessä sisustuksessa. Metalliliukuovet lisäävät tyylikkyyttä ja syvyyttä sisustukseen.

Liukuovien avulla voit lisätä yksityisyyttä ja jakaa tilaa helposti. Ne ovat monipuolisia ja käytännöllisiä ratkaisuja sisustukseen, ja niitä voidaan käyttää eri huoneissa, kuten makuuhuoneessa, kodinhoitohuoneessa tai olohuoneessa. Liukuovet ovat tyylikäs tapa luoda erilaisia tiloja ja lisätä yksityisyyttä kodissa tai toimistossa.